راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

مطالب مرتبط
  • بستن زانوی شتر
    بستن زانوی شتر
    قافله چندين ساعت راه رفته بود . آثار خستگی در سواران و در مركب‌ها پديد گشته بود . همينكه به منزلی رسيدند كه آنجا آبی بود ، قافله فرود آمد .
  • مرد شامی و امام حسين
    مرد شامی و امام حسين
    شخصی از اهل شام ، به قصد حج يا مقصد ديگر به مدينه آمد . چشمش افتاد به مردی كه در كناری نشسته بود . توجهش جلب شد .
  • امام باقر و مرد مسيحی
    امام باقر و مرد مسيحی
    امام باقر ، محمد بن علی بن الحسين علیه‌السلام ، لقبش باقر است . باقر يعنی شكافنده . به آن حضرت باقر العلوم می‏گفتند ، يعنی‏ شكافنده دانشها .
  • تعداد بازديد :
  • 3142
  • يکشنبه 20/2/1388
  • تاريخ :

در ركاب خلیفه

در رکاب خلیفه

علی علیه‏السلام هنگامی كه به سوی كوفه می‏آمد ، وارد شهر انبار شد كه‏ مردمش ایرانی بودند .

كدخدایان و كشاورزان ایرانی خرسند بودند كه خلیفه محبوبشان از شهر آنها عبور می‏كند ، به استقبالش شتافتند ، هنگامی كه مركب علی به راه افتاد ، آنها در جلو مركب علی ( ع ) شروع كردند به دویدن . علی آنها را طلبید و پرسید : " چرا می‏دوید ، این چه كاری است كه می‏كنید ؟ ! " 

- این یك نوعی احترام است كه ما نسبت به امرا و افراد مورد احترام‏ خود می‏كنیم . این سنت و یك نوع ادبی است كه در میان ما معمول‏ بوده است  .

- این‌كار شمارا در دنیا به رنج می‏اندازد ، و در آخرت به شقاوت‏ می‏كشاند . همیشه از این گونه کارها كه شما را پست و خوار می‏كند خودداری‏ كنید . بعلاوه این كارها چه فایده‏ای به حال آن افراد دارد.

 

 منبع: داستان راستان استاد مطهری

تنظیم:خرازی

*****************

مطالب مرتبط

بستن زانوی شتر

مرد شامی و امام حسین

امام باقر و مرد مسیحی

چهل روز تاریکی و غم

منافقان و کافران و نعمت دنیا

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
sobhanarak1370
بابا اینا که سوال مطالب ندارن ، پس من امتیاز برا اینترنت و ... از کجا بیارم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 23/3/1389 - 16:7
رسولی
کاشکی از کتاب داستان راستان بیشتر باشد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 20/2/1388 - 21:39
ناشناس
فکر می کنم تو سفرهای استانی خیلی زیاد دیده میشه. شما چی فکر می کنید؟
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 20/2/1388 - 17:40
حیدری
نکته خوبی است و هنوز در کشور ما رواج دارد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 20/2/1388 - 12:20